Jobsøger Menuen
Din konto
Post-System
Favoritjobs
Rediger CV
Personlige Oplysninger
Log af
Jobsøgning
Nye Stillinger
Opdelt efter Amt
Efter kategori
Udvidet søgning
Virksomhedens Profil
Virksomhedens Hjemmeside

Bright PeopleFavorit Job

Salgskonsulent - danmarks bedste studiejob!
indrykket d. 7. juli 2017

Beskrivelse af Stillingen:  

Virksomhed
Bright People
Amagerstrandvej
Att.: Stig
2300 København
DK-Jobs ref.: 8666
Tlf.: 31405050

Udløbsdato
7. september 2017

Geografisk Placering
Københavnsområdet

Fagområde
Salgsjob

Arbejdstid
Alle

Stillingsbetegnelse
Sælger

Rejseaktivitet
Ingen rejseaktivitet

Udstationering
Ingen udstationering

Går du i gymnasiet? Søger du et deltids eller studiejob? måske du skal have et sabbatår? så er det dig, vi søger!

Hos BrightPeople søger vi medarbejdere til et af danmarks største og mest succesfulde salgscentre. Vi har et fantastisk sammenhold, ordnede forhold og gode kolleger. Du kommer til at arbejde med salg af store kendte brands, til nye og eksisterende kunder via telefonen! Vi sørger for uddannelse og personlig udvikling, så vi sikrer at du bliver en succes i dit nye job!HVORDAN ER DET AT ARBEJDE HOS BRIGHTPEOPLE?

Vi som en stor familie, der går meget op i at have det sjovt, mens vi er på arbejde. Vi arbejder hårdt på at nå i mål og vi elsker at fejre vores sejre, med personalearrangementer, byture og andre sjove aktiviteter. Vi er 200 unge, energiske, udadvendte medarbejdere, som alle glæder sig, til at byde dig velkommen til familien. Så hvis du har den rigtige indstilling og motivation, så skynd dig at søge! SMS "JOB DK" til 31 40 50 50, så vi kan lærer hinanden at kende!Din nye arbejdsplads ligger i København, 5 minutter fra metroen, så det er dejlig let at komme på arbejde! Vi har også massere af gratis parkeringspladser, hvis du er godt kørende ;o)Din hverdag hos os bliver både udfordrende og sjov. Du kommer til at tale med mange forskellige mennesker, høre deres historier, spørge ind deres hverdag og finde deres behov, så du kan hjælpe dem med at træffe den rigtige beslutning, angående køb af vores produkter. Du vil opleve udfordringer der skal overkommes, mærke glæden, når du hjælper endnu en kunde til køb, føle suset i maven, når 200 kollegaer alle klapper i kor af din indsats, mens du skriver resultatet på tavlen. Du vil dagligt have mulighed for at vinde fede præmier, store som små, du vil indgå i et team hvor dine indsatser er værdsat og du vil få en masse nye venner og bekendtskaber for livet!
DET TILBYDER VI DIG:

Hos Bright People ved vi, at vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv. Vi har arbejdet med telemarketing de sidste 15 år, så vi ved hvad vi laver og er blandt de bedste i branchen. Derfor er du også sikret en fantastisk arbejdsplads med gode forhold og fantastiske udviklingsmuligheder! Vi tilbyder dig blandt andet:

• En certificeret salgsuddannelse - i Personlig kommunikation og salgsteknik, fra en af Danmarks største og mest anerkendte uddannelsesinstitutioner!

• Løbende salgstræning og coaching - så vi sikre os, at du opnår dit fulde potentiale!

• Et ungt og energisk arbejdsmiljø - hvor vi kæmper sammen for at nå vores mål og fester sammen for at fejre det!

• God fast løn + provision og bonus - Størstedelen af vores medarbejdere tjener over 150-200 kr. i timen!DET FORVENTER VI AF DIG:

Selvom erfaring naturligvis er en fordel, er det absolut ikke et krav - for os er din personlighed mindst lige så vigtig som din erfaring. Mange af vores bedste sælgere havde ingen erfaring, før de startede hos os,. Derfor er det eneste der betyder noget, din vilje og lyst til at blive en god salgskonsulent. Vi forventer derfor at du er:
• Udadvendt - Du kan lide at tale med ny mennesker.

• Forstående - Du kan sætte dig ind i kundernes behov

• Løsningsorienteret - Du forstår at finde de rigtige løsninger for kunden, som sikre dem en bedre hverdag

• Målbevidst - Du bliver motiveret af at levere gode resultater

• Teamplayer - Du kæmper for at vi alle sammen når i mål

• Motiveret for at lære faget - og udvikle dig, både professionelt, men også på et personlig plan.

• Kan arbejde minimum 2 eftermiddage om ugen og en weekend om måneden

INTERESSERET? ANSØG ALLEREDE I DAG

Lyder det som noget for dig, og du kan genkende dig selv i overstående, så tøv ikke med at ansøge i dag! SMS "JOB DK" til 31 40 50 50 så ringer vi dig op! Alternativt kan du også læse mere i nedenstående og ansøge direkte på www.BrightPeopleTM.dk - Vi ser frem til at møde dig!   
   

Sprogkundskaber:
Det forventes at du behersker følgende sprog på de angivne niveauer.

Sprog: Niveau:
Afrikaans Perfekt tale, skrift til husbehov