Jobsøger Menuen
Din konto
Post-System
Favoritjobs
Rediger CV
Personlige Oplysninger
Log af
Jobsøgning
Nye Stillinger
Opdelt efter Amt
Efter kategori
Udvidet søgning
Virksomhedens Profil

TMPOFavorit Job

Salgskonsulenter til solrige malaga
indrykket d. 1. maj 2018

Beskrivelse af Stillingen:  

Virksomhed
TMPO
Vesterbro Torv 3
Att.: Stine Drøgemüller
8000 Aarhus C
DK-Jobs ref.: 8823
Tlf.: 30801555

Udløbsdato
15. juni 2018

Geografisk Placering
Udlandet

Fagområde
Salgsjob

Arbejdstid
Fuldtid

Stillingsbetegnelse
Salgskonsulent

Rejseaktivitet
Ingen rejseaktivitet

Udstationering
Udstationering efter nærmere forhandling

TILTRÆKKES DU AF EKSOTISK HIMMELSTRØG OG SKAL DIT CV KRYDRES TIL FREMTIDIG KARRIERE?
Få et fedt job i Malaga - i verdens bedste salgsafdeling og få en oplevelse for livet under sydens palmer! Med et job hos TMPO Malaga tjener du penge, mens du udvikler dig fagligt og personligt - samtidig med du kommer på eventyr og oplever en ny by, en ny kultur. Vi søger medarbejdere til opstart hurtigst muligt, så søg allerede i dag.

At arbejde hos TMPO Malaga
Hos TMPO Malaga kan du pynte dit CV og gavne din fremtidige karriere med et salgsjob i professionelle rammer. Hos os lærer du helt grundlæggende om kommunikation og salg, hvilket er to efterspurgte kompetencer i erhvervslivet. Vigtigst af alt - du udvikler dig konstant og stopper ikke med at lære. Helt konkret giver vi dig bl.a. salgskursus med test, certifikat og papir på dine kompetencer, som du kan tage med dig videre.

TMPO Malaga bliver din arbejdsgiver, men du vil komme til at arbejde på vegne af nogle af Danmarks største virksomheder og organisationer. Du har altså mulighed for at arbejde i en energisk virksomhed, fyldt med dygtige og glade mennesker, og samtidig repræsentere markedets velanskrevne virksomheder. Vi har forskellige projekter, både inden for salg, mødebooking og NGO-hjertesager. Sammen finder vi det bedste projekt for dig. Erfaring er ikke et krav. Til gengæld er det vigtigt, at du brænder for at blive dygtig inden for salg.

Om dig
Du kan godt lide at have det sjovt på arbejde, men du er også indstillet på at knokle for dine resultater.
Du har det med arbejde lidt ligesom, du har det med sport: Du får et kick ud af at "score" og nå de mål, du har sat dig for.
Du er god til at opsøge hjælp og sparring, for du har lyst til at udvikle dig og hver dag blive endnu bedre til dit arbejde.
Du arbejder selvstændigt og resultatorienteret - og så har du viljen til at lykkes.
Du er smilende og glad og bibringer positiv stemning til afdelingen. Er du lidt af en energibombe, er det kun godt.
Din positivitet smitter af - både over telefon og på dem, du omgås med.
Du elsker at arbejde et sted, hvor der altid er gang i den og højt humør.

Oplevelser
Hvis du vil kombinere nye udfordringer med fantastiske oplevelser, så er TMPO Malaga noget for dig. Her får du en fantastisk arbejdsplads i et højt t(e)mpo, og samtidig kan du nyde kulturlivet med alle dets facetter: Hav, strand og palmer, gribende arkitektur, et lækkert cuisine og fantastisk landskab. Ikke mindst for dig, der nyder et aktivt liv, er her uanede muligheder inden for træning, cykling, svømning etc. Er du desuden til fest og farver, er du havnet det helt rigtige sted.

Karriere
Med rette indstilling og arbejdsindsats er det desuden muligt at gøre karriere internt i TMPO. Vi hylder altid godt og hårdt arbejde, og derfor er der hos os rig mulighed for forfremmelse - vores teamledere, juniorafdelingsledere og afdelingsledere er alle startet som sælgere, ligesom du ville gøre det. Du har altid mulighed for at sparre med kompetente og dygtige mennesker, da der ikke er langt til din nærmeste leder. Har du fra start et mål om at "stige i niveau", vil vi gerne hurtigst mulig hjælpe dig med en personlig udviklingsplan.

Kontakt
Er jobbet noget for dig, ser vi frem til at høre fra dig. Du kan søge jobbet direkte herunder eller besøge vores jobsite her. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe på +45 30 80 03 74.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i TMPO Malaga.

NB: Since we call Danish speaking customers, it is necessary to be fluent in spoken Danish.
   

Kompetencer:
Du bør besidde mindst en af følgende kompetencer, men gerne flere.

Kompentence indenfor: Erfarings niveau:
Salg I mindre grad
Telefonsalg I mindre grad