Jobsøger Menuen
Din konto
Post-System
Favoritjobs
Rediger CV
Personlige Oplysninger
Log af
Jobsøgning
Nye Stillinger
Opdelt efter Amt
Efter kategori
Udvidet søgning
Virksomhedens Profil

PortlrFavorit Job

Salgsagent for portlr - specialister i tidsre
indrykket d. 18. november 2019

Beskrivelse af Stillingen:  

Virksomhed
Portlr
Strand Esplananaden 110
Att.: Claus Rudolfsson
2665 Vallensbæk Strand
DK-Jobs ref.: 9013
Tlf.: 22441378

Udløbsdato
19. januar 2020

Geografisk Placering
Hele landet

Fagområde
Salgsjob

Arbejdstid
Fuldtid

Stillingsbetegnelse
Salgsagent

Rejseaktivitet
Ingen rejseaktivitet

Udstationering
Ingen udstationering

Portlr er i rivende udvikling og søger derfor en salgsagent som ønsker at sælge virksomhedens unikke timeregistrering- og opgavesystem til konsulentvirksomheder og andre som lever af at sælge timer.
 
Vi har udviklet en ny måde at registrere og arbejde med timer samt opgaver på, hvilket resulterer i at vores kunder kraftigt øger deres fortjeneste og reducerer den administrative tid forbrugt på fakturering.
 
Portlr forventes at blive det markedsledende system til tidsregistrering og opgavehåndtering i Danmark indenfor de kommende år, og da vores kunder allerede første måned oplever kraftig forøgelse af deres fortjeneste grundet de kan fakturere mere og afskriver færre time så er det ofte et let salg at lave - ikke mindst fordi vores resultater dokumenteres af vores kunder.

Læs mere om Portlr timeregistrering og opgavesystem på https://portlr.dk.
 
Din rolle
Som salgsagent kommer du til at arbejde som selvstændig med ansvar for rådgivning og salg inden for et aftalt område samt eventuelt segment.
Du bestemmer selv hvem du kontakter og hvor du kører hen, målet er blot at du sælger Portlr’s produkter med respekt for vores principper for salg og god rådgivning.

Det er meget vigtigt at eventuelle nye kunder får en positiv oplevelse af Portlr som virksomhed, men ligeså vigtigt er det at virksomheder som takker nej også respekteres og ikke føler sig presset.
 
Portlr tilbyder
Som salgsagent bliver du tilbudt en yderst attraktiv provision, både i form af bonus ved indgåelse af aftale med nye kunder men også en løbende provision af omsætningen hos dine kunder i form af den månedlige licens indtægt.

Vi tilbyder desuden en grundig introduktion til produktet samt deltagelse i de første møder med nye kunder så du føler dig tryg ved måden vi arbejder på, samt produktet som du kommer til at sælge.
Du har desuden et marketingteam i ryggen som kan hjælpe dig med udarbejdelse af salgs materiale og hvad du ellers kunne have behov for
 
Opstart:
Snarest
 
Kontakt:
Claus Rudolfsson
Salg og Marketingchef
Telefon: 2244 1378
Mail: cr@portlr.dk