Jobsøger Menuen
Din konto
Post-System
Favoritjobs
Rediger CV
Personlige Oplysninger
Log af
Jobsøgning
Nye Stillinger
Opdelt efter Amt
Efter kategori
Udvidet søgning
Virksomhedens Profil

Mekoprint A/SFavorit Job

Finmekanisk laserskærings opperatør
indrykket d. 29. juni 2020

Beskrivelse af Stillingen:  

Virksomhed
Mekoprint A/S
Hermesvej 2
Att.: Marianne Reenberg
9530 Støvring
DK-Jobs ref.: 9045
Tlf.: 96365600

Udløbsdato
13. august 2020

Geografisk Placering
Nordjylland

Fagområde
Industri og Produktion

Arbejdstid
Fuldtid

Stillingsbetegnelse
Operatørassistent

Rejseaktivitet
Ingen rejseaktivitet

Udstationering
Ingen udstationering

Medarbejder aftenhold finmekanisk laserskæring


Mekoprint Chemigraphics er en etableret leverandør af finmekaniske komponenter.
Vi har igennem mange år opbygget en solid og voksende international kundegruppe, som blandt andet efterspørger vores kompetencer inden for laserskårne emner.


Derfor søger vi nu en kollega til dette område, som sammen med det øvrige team skal sikre den fremadrettede udvikling i afdelingen.


Efter grundig oplæring vil du selv foretage op- og omstillinger samt overvågning af processen og kontrol af de producerede emner.


Emnerne er finmekaniske komponenter, der kræver særlig flair for akkurathed og præcision i detaljen, hvilket du som person skal have en naturlig interesse for.


Derfor kan tilgangen til jobbet også være forskellig, men du skal besidde egenskaber som omhyggelighed og grundighed som person.


Du vil blive tilknyttet et team med høj faglighed, og hvor du med en naturlig nysgerrighed har mulighed for at udvikle dine egne kompetencer.


Vores motto er "vi skaber sammen" - så vi hjælper hinanden i hverdagen fra daglige udfordringer til større udviklingsopgaver.


Der arbejdes som udgangspunkt ud fra en 4 dages uge, men vi er åbne ift. at drøfte dette efter en grundig oplæring.

Arbejdsstedet er Mercurvej 1, 9530 Støvring.


Send din ansøgning til os senest d. 30. juni.


Skulle du have interesse i at høre mere om jobbet, så ring eller skriv til vores Business Manager Bjørn Krogh på tlf. 99365834 eller på mail bmk@mekoprint.dk.

Læs mere om vores laserskæring her og se om det er noget du finder interessant: https://mekoprint.com/da/teknologier/pladebearbejdning/laserskaering-i-metal/Om os


Mekoprint A/S er en familieejet virksomhed, der siden begyndelsen i 1954 har udviklet sig fra en grafisk virksomhed og metalskiltefabrik til i dag at være en højteknologisk, dynamisk og fleksibel virksomhed med et meget bredt produktprogram og med et stort potentiale for yderligere vækst.
I divisionen Mekoprint Chemigraphics er vi førende inden for udvikling, processer og fremstilling af mikro komponenter, herunder særlige metalemner. Ambitionerne er høje, og der er en tro på, at medarbejderne gennem nysgerrighed og målrettethed skal være med til at præge udviklingen og skabe fremtiden.


Mekoprint er en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel og udvikling har høj prioritet. Mekoprint er også i år kåret til at være blandt Danmarks Bedste Arbejdspladser af analysevirksomheden Great Place to Work. Sidst fik vi en flot 14. plads blandt mellemstore virksomheder i Danmark.